Project Description

Fillers

Behandlingar med fillers har vuxit i popularitet och är en mildare typ av estetisk behandling jämfört med t.ex. plastikkirurgi. Istället för att göra en kirurgisk behandling kan man göra estetiska korrigeringar med fillers vilket går betydligt snabbare och ger långvariga resultat.

Var kan man använda fillers?

  • Läppar
  • Haka
  • Kindben
  • Käklinjen
  • Kråksparkar / Fina linjer
  • Mörka ringar / Påsar under ögonen (Tear through)

Möjligheterna är i princip oändliga. Om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst så är du alltid välkommen att höra av dig så hjälper vi dig.

Hos Oss skönhetsklinik utför vi bland annat läppforstoringar, rynkreducering, hudföryngring och estetisk formgivning med filler Hyabell.

Vad ska jag tänka på inför en fillerbehandling?

Innan du gör en behandling rekommenderar vi att du har ätit och druckit ordentligt innan eftersom det tar på energin att göra en behandling likt när man går på en massage. De behandlade områdena kommer svälla lite extra de första timmarna och därför är det även bra om du har förberett något flytande eller lättuggat att äta de kommande 24 timmarna efter behandlingen.

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs med steriliserade verktyg i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter tvättar man behandlingsområdet och lokalbedövar med salva. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att fillerbehandlingar?

Alla vår behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en fillerbehandling?

En fillerbehandling håller normalt sett 8-12 månader. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter en gång om året för att upprätthålla resultatet.

 

Boka behandling