Mesoterapi

Bromsa hudens åldringsprocess med vitamincocktails.

Estetisk anti-aging mesoterapi, eller mesolift som det även kallas, är en behandling som fungerar biologiskt och ger resultat mot hudens åldrande.

Mesoterapi är en teknik som innebär att man gör flera ytliga injektioner i dermis med en mycket tunn nål. En liten mängd NCTF används för att förbättra rynkor i ansiktet, på hals, dekolletage och händer. Denna behandling är såväl behandlande som förebyggande och kan användas på alla hudtyper.

FILORGA laboratorium grundades 1978 av Michel Tordjman, en Fransk läkare utbildad inom estetiskt medicin och cellbiologi. Han utvecklade hyaluronfillern och är mannen bakom NCTF, vitamincocktail, som är Filorgas mest framgångsrika Anti- Aging mesoterapi produkt.

NCTF 135 och NCTF 135HA -är en vitaliserande lösning som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Även vävnad repareras genom att man påverkar den cellulära spridningen samt förbättrar blodcirkulationen. Med denna produkt kan huden binda upp till 30 gånger av sin volym i vatten.

 

Mesoterapi-injektionernas innehåll

imagesGQRDXLGA

NCTF är en multi vitaliserande formula bestående av 53 ingredienser.

NCTF är en optimerad lösning som kombinerar alla kända anti-aging ingredienser:
12 vitaminer (A,B,C,E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna
23 aminosyror som ökar proteinproduktionen (elastin, kollagen)
6 enzymer som skapar en biokemisk reaktion  vävnaden
5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation
6 mineraler som förebygger mineralbrist
1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler

Behandlingsområden

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer
  • Armar
  • Mage
  • Ben
  • Hår

Anti-aging mesoterapi-injektioner ger minimalt med smärta, tack vare den mycket tunna nålen. Bedövningskräm kan även användas utan problem. Det finns olika vitamincocktail som annpassas till individuella behov. När man arbetar med klassisk teknik arbetar man ca 1-2 mm in i huden i översta derma, under ögon ca 0,5-1 mm. I mesoterapi utan nålar finns olika program i apparat, vitaminer  kommer in derma därför krävs liknande hygienisk vård efter den behandling som efter vanliga injektioner.

Viktigt att minnas är att effekterna inte visar sig genast utan behöver lite tid för att komma igång. Metoden har kraftigt ökat i popularitet eftersom den ger så bra och synliga effekter. Rynkor och slapp hud är ett problem som kan vara svåra att behandla riktigt effektivt med andra metoder. Mesoterapi är en behandlingsmetod som lyfter huden. Redermalisering av hela ansiktet. Ger ett fantastiskt resultat.

Behandlingen består av en serie på 3-5 behandlingar. Kombination med kemisk peeling ger bättre effekt men är inte nödvändig.